Blogia
PRO-EDUCART, UN MÓN MÉS JUST, SOLIDARI I EQUITATIU ÉS POSSIBLE!!

8a FESTA DE LA DIVERSITAT A SABADELL. Exposició: "Les Veus de les Dones, El Salvador"

8a FESTA DE LA DIVERSITAT A SABADELL.  Exposició: "Les Veus de les Dones, El Salvador"

Ahir dilluns a les 19’30h, en la Sala 1 del Casal Pere Quart de Sabadell, (Rambles, 69), es va inaugurar la 8a Festa de la Diversitat de Sabadell, sota el lema “Atur, guerra, desigualtat,… Fem possible un altre món!.

 

PRO-EDUCART, ha tingut el privilegi de participar en la Festa d’enguany per primera vegada i ho ha fet inaugurant aquesta, amb l’exposició “Les veus de les dones, El Salvador”, formada per 30 fotografies en b/n i color de la fotògrafa Tonyi Mateos, la qual es va disculpar de no haver pogut assistir per greus problemes familiars.

 

La nostra companya Imma Jiménez, va llegir una nota que l’autora ens va fer arribar així com l’explicació del seu treball.

 

L’exposició la podreu visitar fins aquest diumenge 26 d’abril i per aquells que no hi sigueu a temps, tindreu l’oportunitat de visitar-la al Centre Cívic de Can Balsach a la Plaça de la Creu Alta del 4 al 24 de maig.

 

El dissabte 25, en la cloenda que es farà al Parc de Catalunya, a la plaça de l’Argub de les 10 del matí fins a mitja nit, ens trobareu a la mostra d’entitats on tindrem un lloc amb informació, venda d’artesanies i menjar de El Salvador (Pupusas, Quesadillas i orxata salvadorenca feta de morro i sèsam).

1 comentario

gemma -

Molt bé aquesta presentació. Una expocició que val la pena d'aturar-se un moment a contemplar.