Blogia
PRO-EDUCART, UN MÓN MÉS JUST, SOLIDARI I EQUITATIU ÉS POSSIBLE!!

14 TREBALLADORS/ES DE L'AJUNTAMENT DE PALAFRUGELL FAN UNA DONACIÓ A PRO-EDUCART 14 TRABAJADORES/AS DEL AYUNTAMIENTO DE PALAFRUGELL HACEN UNA DONACIÓN A PRO-EDUCART

La Junta de Govern, en sessió del dia 14 de desembre de 2007, va prendre entre d'altres el següent acord, que pres de l'esborrany de l'acta, diu així:

DONACIÓ A L'ONG PRO-EDUCART.- aprovació.-

Vist l'acord de Junta de govern Local pel qual s'acorda conar la possibilitat als treballadors de l'Ajuntament d'optar per rebre el lot nadalenc o bé destinar l'equivalent econòmic del lot a una ONG d'ajuda al tercer mon.

Atès que dins del termini establert han optat 14 treballadors per destinar l'equivalent econòmic del lot a una ONG.

Atès que l'equivalent econòmic d'aquests 14 lots són 313'32 euros.

La Junta de Govern Local acorda per unanimitat.

PRO-EDUCART VOL AGRAIR LA GENEROSITAT ALS/LES 14 TREBALLADORS/ES PER LA SEVA DONACIÓ, PROPERAMENT ANUNCIAREM EN EL PROJECTE ON ANIRAN DESTINATS.  

La Junta de Gobierno Local, en sesión del día 14 de diciembre de 2007, tomó entre otras el siguiente acuerdo, que tomado el borrador del acta, dice así:

DONACIÓN A LA ONG PRO-EDUCART

Visto el acuerdo de Junta de Gobierno Local por el cual se acuerda dar la posibilidad a los trabajadores del Ayuntamiento de optar por recibir el lote navideño o bien destinar el equivalente económico del lote a una ONG de ayuda al tercer mundo.

Atendido que dentro del terminio establecido han optado 14 trabajadores/as para destinar el equivalente económico del lote a una ONG.

Atendido que el equivalente económico de estos 14 lotes son 313'32 euros.

La Junta de Gobierno Local acuerda por unanimidad.

PRO-EDUCART QUIERE AGRADECER LA GENEROSIDAD A LOS/LAS TRABAJORES/AS POR SU DONACIÓN, PRÓXIMAMENTE ANUNCIAREMOS  EL PROYECTO DÓNDE IRÁN DESTINADOS. 

 

0 comentarios